Økonomi

Gode råd til bryllupsmenuen

Udover lokation, invitationer, brudekjole og bryllupsønsker er maden noget af det vigtigste, som mange ønsker at gøre sig umage med på en aften som et bryllup. Det er forskelligt, hvorledes man ønsker at sammensætte menuen. Nogen kører buffet, andre booker kokke, der står og griller og skærer kød ud. Der er også den mulighed at fadservere eller potionsanrette, det er helt op til det enkelte par.
Når det kommer til valg af bryllupsmenu, kan man søge råd og hjælp fra diverse cateringvirksomheder, som endda også kan lave maden til jeres fest og levere det af friske råvarer og flot anrettet. Følg linket her.

Forslag til en god bryllupsmenu – buffet og menu

Buffet

  • Forret:
    Laks med urter marineret i syrlig, frisk lime
    Unghanesalat svøbt i butterdej på bund af sprød salat
  • Hovedret:
    Vildstegt svinekam med bacon
    Oksefilet
    Flødekartofler
    Ovnbagte kartofler marineret i smagfuld pesto
    Salatbar med forskellig toppings
    Dressinger
  • Dessert:

Syndig brownie med vaniljecreme og frisk frugt
Roulade af nøddefragilite med en bund af marcipan

Menu

  • Forret:
    Tapasanretning med dampet laks, sprød tomat bruschetta, blinis pandekager med dertil en creme af kaviar, butterdejstårn med krebsehalesalat.
  • Hovedret:
    Tallerkenanretning med helstegt oksemørbrad, en trøffelsauce med svampe, ovnbagte kartofler, ovnristede bønner svøbt i bacon, tomater bagt i ovn med timian, sprødt brydebrød med smør.
  • Dessert:
    Fragilitéroulade med hasselflager serveret med vaniljeis.

Husk serveringspersonale

Jeres bryllup er jeres store dag og aften, og derfor er et serveringspersonale også vigtigt på en aften som denne, så I slipper for at have tanker og øjne løbende ude i køkkenet. Kender I selv nogle erfarende tjenere, eller hører der personale med til den lokation, I skal holde brylluppet ved, er det oplagt at få dem til at servere og sørge for, at jeres aften bliver vellykket, og at der ikke mangler noget.